THE FUTURE WORKFORCE

Updateuitstel van The Future Workforce

In verband met het Coronavirus (COVID-19) letten wij bij GITP | PiCompany extra op de veiligheid van deelnemers, trainers en werknemers. Daarom willen wij u mededelen dat ook wij ons vanzelfsprekend houden aan de richtlijnen van het RIVM en het event van 9 april 2020 in Muziekgebouw aan 't IJ te Amsterdam uitstellen.

Uitstel betekent zeker geen afstel. Wij willen u hierbij graag uitnodigen op dezelfde locatie maar op een nieuwe datum. We informeren u zo snel mogelijk over deze nieuwe datum van The Future Workforce.

HOU MIJ OP DE HOOGTE*

placeholder

Al die veranderingen in technologie en in de markt: hebben we daar de juiste mensen voor? Hoe brengen we digital en human in balans? En wat betekent dat voor onze strategie? Ontdek tijdens deze middag de verrassende antwoorden van inspirerende sprekers.

The Future Workforce is een kort topseminar voor iedereen die leiding geeft in HR. Op donderdagmiddag 9 april staat het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam in het teken van de toekomst. Flexibiliteit, learning agility, future skills: het zijn de thema’s van de komende jaren. 

THE FUTURE WORKFORCE neemt ons mee in de nieuwste ontwikkelingen. Ontdek hoe objectieve data de kwaliteit van de workforce zichtbaar maakt. Hoe we mensen en teams kunnen ontwikkelen — en hoe digital en human elkaar gaan versterken.

*Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Vol is vol. 

placeholder

14.45 WELKOM

15.00 TALENT INTELLIGENCE: DE NIEUWE ROADMAP

15.15 WORKFORCE ANALYTICS TOEGEPAST

Dirk-Jan van de Werfhorst, Directeur Digital GITP/PiCompany

15.45 VOETBAL INTELLIGENCE STUWT TEAMPRESTATIES

Giels Brouwer, Founder SCI Sportsdata

16.15 BREAK

placeholder

16.30 Organisaties in (digitale) transitie: DE IMPACT OP MEDEWERKERS EN TEAMS

Rieneke Zijlstra, HRM Hogeschooldocent & eigenaar Het nieuwe werken Atelier

16.50 HET ONTWIKKELEN VAN FUTURE SKILLS

Lolle Schakel, Teamlead Product development, Analytics & Innovation GITP/PiCompany

17.15 WRAP UP & BORREL

Download het volledige programma

In samenwerking

placeholder

placeholder